Home » ACTIVITEITEN

Planning Kadeekes:

Zondag 27 december:

 • Kerstdiner

Kerstmis is al voorbij, maar toch wilt de leiding met jullie een GROOT kerstdiner houden. Het is zelfs zo groot dat we niet alles alleen kunnen voorbereiden, daarom hebben we jullie hulp nodig.

Heb je zin in een activiteit vol lekkers? Kom dan zeker om 14uur naar het lokaal. Klungel Yariska kan zeker jullie hulp gebruiken, zodat ze de kalkoen niet laat aanbranden 😉.

 

Zondag 10 januari:

 • Drive-in cinema

Drie koningen kan jammer genoeg niet doorgaan door corona, maar de leiding heeft een supercoole vervangactiviteit voorzien voor jullie!! 😊 We gaan namelijk een drive-in cinema houden! Welke film het wordt is nog een groot geheim, maar het wordt zeker een topper van formaat! Als jullie thuis een grote kartonnen doos hebben, mogen jullie die zeker meebrengen.

 

Zondag 24 januari: (ter vervanging van de activiteit op 17 januari)

 • Bosspel

Vandaag gaan we de bossen van Haasdonk nog eens verkennen met een mega vet bosspel! Jullie worden niet verwacht op het lokaal, maar in de Sint-Jacobsdreef die je kan bereiken via de Tassijnslaan. Jullie mogen daar ook terug opgehaald worden.

 

Zondag 31 januari:

 • Surpriseparty

1 februari is de verjaardag van leidster Marthe en dit kunnen we niet zomaar laten voorbijgaan natuurlijk! We gaan een groot verjaardagsfeestje organiseren, maar de leiding heeft jullie hulp nodig om het lokaal te versieren! Kom dus zeker naar het lokaal voor alweer een superleuke activiteit en vergeet jullie dansbenen niet! 😉

 

 

Planning Piep:

Zondag 27 december

 • Het sneeuwt pakjes

 

Iedereen kent wel sneeuw, dat witte bevroren water dat uit de lucht valt en dat smelt op je tong. Vandaag gaat dit witte bevroren water niet smelten op jullie tongen maar vandaag sneeuwt het pakjes. Grote en kleine pakjes, voor iedereen heeeeeel veeel pakjes! Kom zeker bij ons kerstmis vieren vandaag met veeeeel pakjes!!

 

Vrijdag 8 januari

 • popcorntime

 

Deze avond gaan we ons lokaal omtoveren tot een mega coole cinema!! Allemaal dus welkom van 19u tot 21u30 op ons lokaal!! ps: je mag in onesie/pyjama komen :)) Dit wordt super gezellig!!

 

Zondag 24 januari

 • Vossen in de bossen

 

Dit wordt echt een knallende zondagmiddag!! De naam zegt het zelf we gaan een super cool bosspel spelen op hof ter saksen! Kom deze middag zeker allemaal met je fiets naar het lokaal zodat we ons snel en handig kunnen verplaatsen :)

Planning Jong:

Zondag 31 januari

 • Lien wordt 20 jaar!

 

Happy birthday to youuuuu! Vandaag wordt leidster Lien 20 jaar! Speciaal voor haar verjaardag gaan we vandaag allerlei lekkere dingen koken. Trek jullie short en koksmuts maar al aan want er staat een hele menu op het programma. Misschien wordt er wel een grote verjaardagstaart gebakken? Cadeautjes voor leidster Lien zijn ook altijd welkom natuurlijk, een mooie tekening bijvoorbeeld 😊

Planning Oud:

  Vrijdag 8 januari

  • Misschien lasershooten

  De leiding gaat eerst eens op onderzoek of dat een leuk iets is, zoja, dan gaan we lasershooten. Zoniet, gaan we ook lasershooten! De prijs en specifiekere info zal jullie nog wel bereiken via de gebruikelijke kanalen.

   

  Vrijdag 22 januari

  • De allesweter

  Er is één persoon die alle antwoorden op de quiz al weet, kan jij er uit halen wie dit is? Deze avond kan er oldskool gemold worden, maar dan in een nieuw jasje! Herbekijk dit programma zeker zodat je mee bent met alle trucjes en manieren om de allesweter te ontmaskeren.