Home » ACTIVITEITEN

Planning Kadeekes:

Zondag 29 november:

 • Paintball

Vandaag is het een activiteit voor de stoere kadeekes onder jullie.  We gaan op een kindvriendelijke manier paintballen, dat wil zeggen bijvoorbeeld met verf en spuitjes. We gaan ons lokaal omtoveren tot een paintball gebied zodat we meer ruimte creeën voor het gevecht. Doe dus zeker kleren aan die vuil mogen worden.

 

Zondag 13 december:

 • Het grote problemen-spel 2.0

De leiding heeft een grooooot probleem! En we weten niet wat we moeten doen ☹. Kunnen jullie het probleem oplossen? Wij zullen dan zorgen voor een kei leuke namiddag vol met spelletjes en plezier.

 

Zondag 27 december:

 • Kerstdiner

Kerstmis is al voorbij, maar toch wilt de leiding met jullie een GROOT kerstdiner houden. Het is zelfs zo groot dat we niet alles alleen kunnen voorbereiden, daarom hebben we jullie hulp nodig.

Heb je zin in een activiteit vol lekkers? Kom dan zeker om 14uur naar het lokaal. Klungel Yariska kan zeker jullie hulp gebruiken, zodat ze de kalkoen niet laat aanbranden 😉.

 

Zondag 10 januari:

 • Drie koningen

Smeer jullie stembanden maar al in want vandaag gaan we van huis tot huis om driekoningen te zingen. Kom zeker verkleed zodat we veel snoepjes en andere lekkernijen krijgen.

 

Zondag 17 januari:

 • Surpriseparty

Vandaag is een dag vol geheimen. Maar een iets kunnen we wel al verklappen. We gaan een verjaardagsfeestje organiseren.  Ben je nieuwsgierig wat de activiteit zal zijn kom dan zeker. De leiding verwacht jullie voor al weer een super grootse activiteit.

 

Zondag 31 januari:

 • Bosspel

Vandaag gaan we de bossen van Haasdonk verkennen. Jullie worden dus niet verwacht op het lokaal! Maar in de Sint-jacobsdreef deze kan je bereiken via de Tassijnslaan. Daar zal de leiding jullie opwachten en spelen we een super graaf bosspel. De kadeekes mogen hier ook terug opgehaald worden.

 

 

Planning Piep:

Zondag 29 november

 • Uit de pampers

Vandaag spelen we het gloednieuwe spel op de klj namelijk…… UIT DE PAMPERS!! Vandaag worden jullie eindelijk groot, geen kleine piepertjes meer maar een echte grote pieper! Allemaal welkom op het lokaal en vergeet jullie goed humeur niet!!

 

Vrijdag 11 december

 • Bi ba bubbels

 

Vanavond verwacht we jullie met z’n allen (+ 4 euro) in de plaatselijke zwemkom te Beveren. Natuurlijk zijn we daar niet om heel de avond in de cafetaria zitten, of om bij de snoepautomaten te kamperen, maar wel om ons uit te leven in het Subtropische zwembad! Pret verzekerd dus!

 

Zondag 27 december

 • Het sneeuwt pakjes

 

Iedereen kent wel sneeuw, dat witte bevroren water dat uit de lucht valt en dat smelt op je tong. Vandaag gaat dit witte bevroren water niet smelten op jullie tongen maar vandaag sneeuwt het pakjes. Grote en kleine pakjes, voor iedereen heeeeeel veeel pakjes! Kom zeker bij ons kerstmis vieren vandaag met veeeeel pakjes!!

 

Zondag 10 januari

 • Trois Rois

 

“Drie koningen, drie koningen geef mij een nieuwe hoed, mijnen oude is versleten, mijn moeder mag het niet weten. Mijn vader heeft het geld op de rooster geteld.” Leer dit liedje maar goed vanbuiten tegen deze activiteit! Warm allemaal jullie mooiste zangstem alvast op en dan kunnen we samen gaan zingen voor onze nieuwe hoed! J

 

Zondag 17 januari

 • Gewestfilm

 

Vandaag is het een rustigere activiteit en deze wordt georganiseerd door het gewest. We trekken er samen op uit om naar de film te gaan! Welke film dat zal zijn, is voor iedereen nog een verrassing!

Planning Jong:

Vrijdag 4 december

 • Loco instuif

Baahhh… dé tijd van het jaar is weer aangebroken, examens. Wij willen jullie graag even laten ontstressen en nodigen jullie bij ons op het lokaal uit voor een leuke, chille avond. Even weg achter de boeken en gezellig bijpraten met de andere leden. Klinkt leuk toch?

 

Zondag 27 december

 • Ijsberen op het ster

Wow, nog maar 4 dagen en 2020 zit er alweer op! Dat kunnen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom trekken we er vandaag op uit naar ’t Ster. We zullen meer doen dan enkel ijsberen, ik heb zelfs van horen zeggen dat leidster Karen al koprollend van die grote berg naar beneden gaat, dat moet ge gezien hebben!  

Kom zeker warm aangekleed en met de fiets naar het lokaal. Tot dan!

 

Vrijdag 8 januari

 • Nuvjoar!

Alweer een nieuw jaar! Dat moet gevierd worden he! Hopelijk wordt 2021 een topjaar en gooit corona opnieuw niet te veel roet in het eten. Wij wensen jullie alvast het allerbeste toe! Alleszins, tijd voor een klein feestje en daarvoor kan je vanavond bij ons terecht. Pi pa polonaiseeeeeeee

 

Zondag 17 januari

 • Gewestfilm

 

We gaan weer met zen allen naar de cinema! Ook de andere KLJ’s van ons gewest zullen aanwezig zijn. Welke film we zullen kijken kan ik nog niet verklappen, maar jullie kunnen wel al eens nadenken over het snackje tijdens de film. Popcorn? Of zo’n chipske is ook nooit slecht natuurlijk.

We laten jullie nog weten hoelaat we afspreken.

 

Zondag 31 januari

 • Lien wordt 20 jaar!

 

Happy birthday to youuuuu! Vandaag wordt leidster Lien 20 jaar! Speciaal voor haar verjaardag gaan we vandaag allerlei lekkere dingen koken. Trek jullie short en koksmuts maar al aan want er staat een hele menu op het programma. Misschien wordt er wel een grote verjaardagstaart gebakken? Cadeautjes voor leidster Lien zijn ook altijd welkom natuurlijk, een mooie tekening bijvoorbeeld 😊

Planning Oud:

  Vrijdag 8 januari

  • Misschien lasershooten

  De leiding gaat eerst eens op onderzoek of dat een leuk iets is, zoja, dan gaan we lasershooten. Zoniet, gaan we ook lasershooten! De prijs en specifiekere info zal jullie nog wel bereiken via de gebruikelijke kanalen.

   

  Vrijdag 22 januari

  • De allesweter

  Er is één persoon die alle antwoorden op de quiz al weet, kan jij er uit halen wie dit is? Deze avond kan er oldskool gemold worden, maar dan in een nieuw jasje! Herbekijk dit programma zeker zodat je mee bent met alle trucjes en manieren om de allesweter te ontmaskeren.

  Maak een Gratis Website met JouwWeb